2014. január 19., vasárnap

Az eltűnő libidó és a fogamzásgátló tabletták kapcsolatba hozhatóak egymással.



Az eltűnő libidó és a fogamzásgátló tabletták kapcsolatba hozhatóak egymással. 
Parfüm tiszta, áttetsző apró olajkristályokkal. A természet kincse :)
Ez csak egy vélemény amit alátámasztani nem tudok, de nyílt titok hogy annyi hormon kering a rendszerben körülöttünk (víz, élelmiszer-adalékok, kozmetika) hogy ennek hatására könnyen felborulhat belső, önszabályozó rendszerünk. (1). Ennek számtalan megnyilvánulása lehet, de nincs olyan probléma amit természetes olajokkal ne lehetne legalább megkönnyíteni, és talán elindítani a változás, azaz egy jobb élet felé. Az illatok varázslatos világa kivétel nélkül mindenkire hat, melynek biológiai tényezői vannak. Felhasználása kiváló irodalommal rendelkezik, sok probléma megközelíthető általuk, mert a testi-lelki egység összehangolására törekszünk használatukkal. (2).
Természetes anyagokkal ellensúlyozható a legtöbb problémánk, a sokféle módszer közül most a szaglóérzék különlegességére szeretném felhívni a figyelmet. Amíg a látás és hallás érzeteket a nagyagy, mint az információk racionális feldolgozó helye veszi fel és továbbítja, addig az orrból közvetlen kapcsolat vezet a limbikus rendszerhez. A szaglás és az érzés összetartoznak. Az agynak ez a központja az érzésekért és az ösztönökért felelős. Az illatok döntenek a szimpátiáról vagy ellenszenvről, asszociációkat és érzéseket váltanak ki, emlékeket idéznek fel és befolyásolják a cselekvéseinket is, akár akarjuk, akár nem. Már egy leheletnyi illat is teljesen kikapcsolhatja rövid időre az értelmet.
Amióta léteznek misztériumok a földön azóta él az illatos olajok kultusza, használatukkal ősi hagyományok élednek újra. Ez rögtön az első pozitívum is, kevés oly dolgot ad számunkra a föld bolygó, amely ezredéves tudás birtokosa, így tehát ha lenne ellenjavallat már bizonyosan tudnánk róla. Nincs vallás amely ne kötődne valami módon használatukhoz, talán mert alapvető eszközei az öngyógyításnak. Pézsma, mirha, pacsuli, szantál, mirtusz, nárdus, citrusok, virágok, vanília, fahéj és még számtalan akár a gyógynövények közül is rendelkezik illóolajjal ami tartalmaz jelentős illatanyagot is az egyéb más akár gyógyító, de mindenképpen közérzetjavító hatások mellett. Közös tulajdonságuk hogy felhasználhatjuk akármibe őket, legyen az testolaj, kölni még a fürdővízbe is.
Érdemes megfontolni mivel ápoljuk bőrünket, gondoljuk csak végéig például egy testápoló mekkora felületen keresztül fejti ki a hatását, legyen az akár pozitív akár negatív. Nálam úgy kezdődött hogy elkezdtem megnézni az összetevőket, ennek ismeretében utasítottam el még a drágább márkákat is. A bőröm már azt is meghálálta mikor csak kókuszzsírt kentem magamra. Innen indultam évekkel ezelőtt, majd annyira megtetszettek az olajok hogy ma már gyógynövényismeretet tanulok - talán mert felhasználásuk gyakorlatilag határtalan. Segítséget jelenthet a kamaszok furcsa kipárolgásai ellen, a libidó helyreállításához, vagy akár egy tisztítókúra elviseléséhez is, vannak kifejezetten a nyirokrendszert serkentő hatóanyag kombinációk ezek a fogyókúra megkönnyítésére is szolgálhatnak. (3)
Mindenre találhatsz megoldást az olajakkal, nem is hinnéd milyen erős hatással van ránk…

Érdeklődés a
címen.

Köszönöm a figyelmet!
Pintér Zsófia
2013.01.15.


(1)
A gyógyszergyárak által kibocsátott szennyezést érthetjük mind a környezetünkre mind az emberi szervezetre gyakorolt hatások mérésének összesítésére, például a vizelettel belőlünk távozó gyógyszer összetevők ott keringenek a rendszerben. 
(2)
Már a kiválasztás folyamán is a testi-lelki egység összehangolására törekszünk amikor meghatározzuk milyen élethelyzet okoz nekünk nehézséget, majd a következő lépés során amikor a kívánt hatás eléréséhez választunk olajokat. A legtöbb problémára több lehetőséget is tudok ajánlani, de fontos figyelembe venni hogy a hatás eléréséhez kell az illatanyagot igazítsuk. Ezek ismerete nélkül nem lehet választani, amennyiben szükséges személyesen bemutatom a lehetőségeket.    
(3)
A kamaszoknak való kölnivíz volt az első komolyabb próbálkozásom, mert velük kapcsolatban nem találtam csak alkoholos cuccokat, vagy vegyi anyagokkal telit, sőt a méregdrágán kaphatóak között van még alumíniumos változat is. Mivel kiváló alapanyagokat lehet beszerezni, kevertem olyat ami ugyan nem számít parfümnek, de határozottan van illatanyaga, alkohol tartalma minimális 2% alatti lehet, mégis teljesen átlátszó, parányi olajgömbökkel pettyezve. Szak specifikusan összeállított antibakteriális, csírátlanító, gombaölő, frissítő, harmonizáló hatású illóolajokból készült, meglehetősen nagy mennyiséget felhasználva ugyan, de így kaphatjuk meg azt a készítmény amely ennyire tiszta lesz az erős szűrés hatására, tehát közvetlenül a testre fújható, akár tornaóra után is használható. Az izzadás természetes folyamat akadályozni felesleges és káros, viszont higiéniával a kísérő szagokon változtatni lehet. Nem izzadást gátló hatású készítmény, hanem a szagokért felelős baktériumok elszaporodását akadályozza meg. Barnás 50ml-es gyógyszertári üvegben, kupakos fújó fejjel. Tapasztalataink szerint fújható lábra, bárhová érzékeny bőrre is.
A csillogóan áttetsző kölnivizek előállításához viszont sajnos legalább három hét kell, ennyi idő szükséges a kristályosodás eléréséhez, korábbi szűréssel sem a hatóanyagok sem a szódabikarbóna megfelelő oldódása nem hozható létre. Tehát erre mindenképpen igaz a türelem rózsát terem mondás.

Összetevők:



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése