2013. október 18., péntek

Fogyókúrás argán olaj keverék 8 féle méregtelenítő olajjal a striák ellen.


Fogyókúrát kiegészítő olajkeverék 100%-os argán olaj alappal. 8 féle vitalizáló antioxidáns olajat tartalmazó keverék mely a striák és a hízás-fogyás csíkok eltüntetésére hivatott, jelentős méregtelenítő hatással.

Az általunk felhasznált argán olaj termékek Marokkóból származnak, hagyományos berber manufaktúrákban előállított hidegen sajtolt organikus olaj. Az olaj a következő tanúsítványokkal rendelkezik:

  • MA BIO 602 (marokkói mezőgazdasági minisztérium által kiadott tanúsítvány)

  • USDA-NOP (amerikai minisztérium által kiadott tanúsítvány)

  • ECOCERT (francia minőség ellenőrző cég által kiadott tanúsítvány)




Minősége összehasonlíthatatlan a forgalomban lévő többi termékhez képest. Ez az értékes olaj nem áll korlátlan mennyiségben a rendelkezésünkre, nem beszélve az aszályos időszakokat, amikor a fa úgy próbál életben maradni hogy csökkenti levelei méretét és nem terem gyümölcsöt. Amikor világos színű és különösen olcsó olajat látsz, az csak higított változat lehet, hidd el ezen nem érdemes spórolni, naponta egy tenyérnyit kell a bőrödbe dörzsölni, így nagyon sokáig elég.

Miről ismerhetjük fel azt hogy tényleg 100%-os, tehát hozzáadott idegen olajtól mentes az argán olaj? Három, csak rá jellemző alapvető tulajdonságáról: színéről, illatáról és a bőrön kifejtett hatásáról.

·         A tiszta argán olaj színe opálos, nem átlátszó és nem világossárga hanem inkább sárgásbarna. A színbeli eltérés jól látható, a hatásról nem is beszélve...
·         A tiszta kozmetikai célú argánolaj alig érezhető, jellegzetes illatú. Amint bedörzsöljük bőrünkbe, az illat azon nyomban megszűnik.
·         A harmadik jellemzője az olajnak az, hogy bőrünkre cseppentve nem terül szét, bedörzsölve pillanatok alatt felszívódik és ami nagyon fontos, semmiféle ragacsos vagy olajos bevonatot nem képez, vagy nem hagy hátra a bőrön.

Fogyókúrás Argán olaj keverék

Termékeinket kizárólag külsőleg ajánljuk.

Az argán olaj az alapja ennek a keveréknek, ebből adódóan erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású, alkalmas a terhességi csíkok, striák ellen, de sikeresen csökkenti a hízás-fogyás csíkokat is.  A keverékben három olaj segít a fenti tünetek eltűntetésében: argán, makadámia és a búzacsíra olaj.

Kiszerelés: 100 ml
Ára: 4.590 forint.

A fogyókúra méregtelenítéssel kezdődik, ehhez nagy segítséget jelenthet az argánolaj alapú 8 féle vitalizáló antioxidáns olajat tartalmazó keverék, részletesen: lenmag olaj, ricinus olaj, mandula olaj, dió olaj, barackmag olaj, makadámia olaj, búzacsíra olaj. A keverék szinte minden vitamint, ásványi anyagot tartalmaz, amire a bőrünknek szüksége van, és a ricinusolaj segítségével a bőrön keresztül felszívó keveréket alkot. Amennyiben lehetséges finomítatlan olajakkal dolgozom, emiatt a keverék nem áttetsző inkább opálosnak tűnik, de igazi hatását így tudja leginkább kifejteni, mivel a bőrbe hamar felszívódik állaga nem zavaró.

A telítetlen zsírsavaknak köszönhetően az argánolaj táplálja a száraz, repedezett bőrt, ugyanakkor eredményesen veszi fel a harcot a terhességi csíkok, striák ellen is. Rendszeres használatával halványíthatók a régi hegek, de hatékonyan alkalmazhatjuk a faggyútermelés szabályozására is, hiszen a több más olajjal ellentétben nem tömíti el a pórusokat. A tokoferol vagy E-vitamin ismert a káros szabadgyökök ellen kifejtett sejtvédő tulajdonságáról, így fontos szerepet tölt be a szép és egészséges bőr védelmében. Gazdag E-vitamin tartalma az ekcéma, a pikkelysömör és a legkülönbözőbb bőrbetegségek kezelésére is alkalmassá teszi. Az argánolaj azonban nem csak a bőr varázsszere lehet, ugyanennyi jótékony hatása van a hajra is. Magas hidratáló hatásának köszönhetően táplálja a töredezett hajat és enyhíti a száraz, viszkető fejbőrt.

Rendelési lehetőség:
http://kerekpardiszkont.unas.hu/Fogyokuras-argan-olaj-keverek-8-fele-meregtelenito

Összefoglalva a fontosabb alkalmazási lehetőségeket:
Öregedés:
Bőrfiatalító hatását tartják az egyik legfontosabb tulajdonságának.
Száraz bőr:
A bőr vízháztartását beállítva megszünteti a száraz bőr okozta kellemetlen tüneteket.
Pattanásos bőr:
Gyulladáscsökkentő hatású, továbbá beállítja a bőr optimális zsírtermelését.
Ekcéma:
Javasolt ekcémás bőr kezelésére, esetleg shea vajjal keverve.
Pikkelysömör:
Jótékony hatású a psoriasis tüneteire.
Allergia:
Gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító
Gyulladás:
Hatékonyan enyhíti a gyulladt bőr tüneteit.
Cellulit:
Csökkenti a narancsbőr tüneteit.
Terhesség:

Használatával elkerülhető a terhességi csíkok megjelenése.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése